News

Problem med mail åtgärdat

Vi har sedan en serverflytt förra veckan haft problem med mail. Dessa problem är nu åtgärdade, men om du inte har fått svar från oss så har ditt meddelande förmodligen försvunnit och vi ber dig vänligen att kontakta oss igen.

Payment with card or Paypal

You can now pay for your order with card or with Paypal in our shop.Our whole webpage is encrypted and payment is handled by the professional payment system Stripe, so all your personal information is protected through the entire transaction. And if you prefer Paypal...

20% moving rebate

In order to celebrate our successful move to a new server we're giving all customers 20% rebate on everything in the shop March month out. Just enter the rebate code "flyttrabatt" in the checkout before paying. Take the opportunity to make some great deals!

Flytten till ny server är färdig

Flytten till ny den servern är färdig och vi hoppas att detta kommer innebära mindre strul och snabbare sida i framtiden. Vi har testat så mycket vi kunnat och det verkar fungera korrekt, men skulle du upptäcka något som inte fungerar eller ser ut som det ska vänligen...

Flytt till ny server

För att råda bot på de många tekniska problem vi har haft så kommer vi att flytta hela webshoppen till en helt ny server. Under flytten kommer tillgänligheten till sidan att vara begränsad och vi förutser en viss nertid de närmaste dagarna. Vi ber självklart om ursäkt...

Tekniska problem med webbutiken

Vi upplever för tillfället vissa tekniska problem med vår webbutik som gör att den tidvis inte är tillgänlig. Om sidan skulle sluta fungera så vänligen försök lite senare. Felsökning pågår.

Lägre priser på Arduino-kort

Vi har kraftigt reducerat priset på hela vår serie av Arduino-kort för att bli mer konkurrenskraftiga. Passa på att fynda i vårt stora utbud.

Ny bättre sökfunktion

Vi har förbättrat sökfunktionen för produkter så att resultatet är kompaktare och det är mycket lättare att hitta det du söker. Sökrutan är dessutom nerflyttad till högerpanelen ovanför produktkategorierna där den är lättare att se. Gå till produktsidan och testa...

Nya Arduino-projekt

Vår serie Arduino-projekt för nybörjare har blivit utökad med flera nya projekt. Om du vill lära dig grunderna i Arduino på ett enkelt och hands-on sätt är det här rätt ställe att börja på. Projekten är självklart på svenska!

Ny design på sidan

Som ni kanske märkt så har vi uppdaterat designen på sidan. Vi hoppas på att den nya designen och de nya funktionerna ska göra sidan ännu lättare att använda. Har ni åsikter eller kommentarer är dessa självklart välkomna.

Pin It on Pinterest

Share This